آزمایشگاه دام و طیور

فواید مصرف دل و جگر مرغ

فواید و عوارض مصرف دل جگر مرغ

دل جگر مرغ

فواید و عوارض مضرات مصرف دل و جگر مرغ:

با توجه به مصرف دل جگر و بحث های پیش آمده برای عام مردم برای کاربران عزیز و همکاران آزمایشگاه مواد غذایی بهپرور سلامت به جهت آگاهی از مصرف یا سوئ مصرف دل و جگر مرغ به برای اطلاع عزیزان چند نکته را به عرض میرسانم.

فواید دل و جگر:

جگر مرغ تازه سه برابر،از نیاز روزانه بدن ویتامین  ب۱۲  وارد بدن میکند که این ویتامین یکی از ویتامین های اصلی کمک کننده به تولید سلول های قرمز خون و جلوگیری از کم خونی و فقر آهن دربدن است،برای همین کسانی که کم خونی شدید دارن و قرص آهن مصرف میکنن میتونن از آن استفاده کنند.

جگر مرغ همانند هویج دارای ویتامین  آ A است که به بهبود و تقویت بینایی انسان  کمک مفیدی می‌کند همچنین جگر مرغ دارای اسید فولیک بوده و موجب تقویت باروری زنان و جلوگیری از نقایص مادرزادی جنین هم می شود، جگر برای دندان ها و لثه و استخوان مفید میباشد زیرا حاوی مقادیر فراوانی فسفر است. جگر حاوی ویتامین ب ۱ B1 بوده که ویتامینی اساسی برای ترمیم بافت ها و سلول های بدن و پوست محسوب می شه پس برای کسانی که میخوان پوست روشن و جوان و زیبا بدون چروک داشته باشن توصیه میشه.

دل مرغ سرشار از آهن است و نقش قابل توجهی در درمان کم خونی دارد و نیز حاوی پتاسیوم، روی و فسفور است.دل مرغ تقویت کننده ای خوب برای حافظه است و نیز باعث تقویت و بهبود عملکرد اعصاب می شود. دل مرغ به علت داشتن فیبر به بهبود گوارش کمک می کند دل مرغ  مقدار بسیار اندکی روغن دارد و به همین علت غذایی مناسب برای کسانی است که رژیم غذایی به ویژه کاهش وزن دارند.

مضرات مصرف دل و جگر:

و اما دلایلی که باعث وحشت ازین ماده غذایی مفید داریم به اشتباه مثلا دارای هرمون میباشد یا هزار دلایل دیگر اما ما برای شما این بحث اندکی باز میکنیم.

اینکه مرغ ها در مرغداری ها هورمون مصرف میکنن کاملا اشتباه میباشد چرا برای حیواناتی همچون گاو و اسب حتی سگ هورمون های رشد وجود داره که ممنوع هم هست ولی باور اشتباه که مردم فکر میکنن هورمون به مرغ ها میدن اشتباهه و در اصل نژاد مرغ های گوشتی جوری ژنتیک آنها در ۱۰۰ سال اخیر تغییر و پیشرفت کرده که همیشه در حال خوردن باشن همانگونه که برای مرغ های تخم گذار جوری ژنتیک آن را تغییر دادند که اندام کوچک و سریعتر تخم گذاری کنند و به اصتلاح کرچ شدن آنها و فصل بیشتری تخم بگذارند.

دلایلی از مصرف بی رویه این مواد غذایی مفید یا مصرف اشتباه و طبخ غلط آن موجب عوارضی نه چندان خطرناک میشود.البته در آب مصرفی مرغ در مرغداری ها آنتی بیوتیک ریخته میشود برای سلامت مرغ ها که این آنتی بیوتیک ها ضرف ۱۴ روز از بدن آن بیرون رفته و خطری برای سلامت ما ندارد ولی بعضی از مرغداران هستند که این دوره را زودتر کشتار میکنند. متاسفانه گاهی برخی آنتی بیوتیک های ممنوع هم در این مرغداری ها استفاده می شود به همین دلیل بهتر است مرغ های بسته بندی زیرنظر سازمان دامپزشکی را از فروشگاه های معتبر خریداری کنید و گوشت مرغ را پیش از مصرف کاملا بپزید.

آزمایشگاه مواد غذایی بهپرور سلامت علاوه بر شعبه دیگر آن در آزمایشگاه دامپزشکی هرگونه مواد غذایی همچون دل و جگر مرغ را با استاندارد های سازمان استاندارد مورد آزمایش قرار داده و به عنوان همکار سازمان استاندارد و بهداشت نتیجه را برای سازمان غذا و دارو و استاندارد میفرستد تا خیال مصرف کننده از مصرف آن آسوده باشد.

واما نکته ضروری درباره دل مرغ این است که قبل از طبخ به خوبی از وجود روغن پاک و نیز با نمک و لیمو خوب شسته شود.

فرآیند پختن می تواند تا حد زیادی باعث از بین رفتن برخی از این آنتی بیوتیک ها شودو نوشیدن آبمیوه های تازه  سالم و طبیعی مانند آب مرکبات با غذاهای گوشتی هم باعث افزایش جذب آهن این موادغذایی در بدن می شود ، هم ارزش تغذیه ای وعده غذایی را بالاتر می برد امیدوارم مطلب مفید واقع شده باشه.

میتوانید با کلیک کردن در کانال تلگرام ما عضو شوید

 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
screen tagپشتیبانی
بستن
بستن