آزمایشگاه دام و طیور
انجام ازمونهای شیمیایی مواد غذایی
نام آزمون | نام آزمون | ||
فسفرکل | چربی تام | ||
فسفر محلول در آب | چربی سوکسله | ||
فسفر محلول در اسید سیتریک ۲% | چربی به روش ژربر | ||
فسفر محلول در آمونیوم سیترات قلیائی | پروتئین | ||
فسفات در فراورده های گوشتی | پروتئین قابل هضم | ||
خاکستر | کلسیم | ||
خاکستر غیر محلول در اسید | نمک | ||
خاکستر محلول در آب | ازت آزاد – TVN | ||
قلیائیت خاکستر محلول در آب | رطوبت | ||
خاکستر به روش هدایت سنجی | ماده خشک | ||
محاسبه انرژی خام | فیبر | ||
کربوهیدرات | کربوهیدرات | ||
اندیس یدی | عصاره عاری از ازت (NFE) | ||
PH | قند کل | ||
اسیدیته | قند های احیا کننده | ||
اسیدیته در چربی استخراجی | ساکارز | ||
تشخیص کیفی اوره | نشاسته | ||
NDF | میزان صمغ | ||
ADF | پراکسید | ||
فلوئور | پراکسید در چربی استخراج شده | ||
سدیم | تندی آلدئیدی | ||
پتاسیم | تعیین هویت روغن زیتون | ||
عدد بریکس (مواد جامد محلول در آب) | اندیس صابونی | ||
تعیین دانسیته | اندیس یدی در چربی استخراجی | ||
چگالی | پروفایل اسید چرب | ||
اندیس فرمالین | تعیین کدورت | ||
الکل اتلیک/اتانول | آهن | ||
ماده جامد کل | کروم |
ارسنیک | کادمیوم | ||
نقره | منیزیوم | ||
سرب | روی | ||
کادمیوم | مس | ||
کبالت | منگنز | ||
سلنیوم | قلع | ||
مولیبدن | جیوه | ||
آنتیموان | بر | ||
نیکل | درصد خلوص NaCl | ||
ارگانولپتیک | ید در نمک | ||
اجسام خارجی | مواد نامحلول در اسید کلریدریک | ||
رنگ ظاهری | درصد مواد نامحلول در آب | ||
بو | عصاره آبی | ||
حلالیت در آب | طعم | ||
آفت زنده | اکراتوکسین | ||
ویسکوزیته | Ph عسل | ||
آفلاتوکسینELISA | اسیدیته عسل | ||
آفلاتوکسین B1 | قند احیا کننده عسل | ||
ساکارز عسل | |||
باقیمانده آفت کش ها | نسبت فروکتوز به گلوکز عسل | ||
هیستامین | رطوبت عسل | ||
زیرالنون | فعالیت دیاستاز | ||
رنگ های مصنوعی افزودنی | هیدروکسی متیل فورفورال | ||
کافئین | خاکستر عسل | ||
معادل های کره کاکائو | هدایت الکتریکی عسل | ||
مواد جامد بدون چربی | مواد نا محلول در آب عسل | ||
جستجوی کیفی جوش شیرین در نان | قند کل عسل | ||
فعالیت اوره آز | پرولین | ||