آزمایشگاه دام و طیور

انجام ازمونهای شیمیایی مواد غذایی

 

نام آزمون نام آزمون
فسفرکل  چربی تام
فسفر محلول در آب چربی سوکسله
فسفر محلول در اسید سیتریک ۲% چربی به روش ژربر
فسفر محلول در آمونیوم سیترات قلیائی پروتئین
فسفات در فراورده های گوشتی پروتئین قابل هضم
خاکستر کلسیم
خاکستر غیر محلول در اسید نمک
خاکستر محلول در آب ازت آزاد – TVN
قلیائیت خاکستر محلول در آب رطوبت
خاکستر به روش هدایت سنجی ماده خشک
محاسبه انرژی خام فیبر
کربوهیدرات کربوهیدرات
اندیس یدی عصاره عاری از ازت (NFE)
PH قند کل
اسیدیته قند های احیا کننده
اسیدیته در چربی استخراجی ساکارز
تشخیص کیفی اوره نشاسته
NDF میزان صمغ
ADF پراکسید
فلوئور پراکسید در چربی استخراج شده
سدیم تندی آلدئیدی
پتاسیم تعیین هویت روغن زیتون
عدد بریکس (مواد جامد محلول در آب) اندیس صابونی
تعیین دانسیته اندیس یدی در چربی استخراجی
چگالی پروفایل اسید چرب
اندیس فرمالین تعیین کدورت
الکل اتلیک/اتانول آهن
ماده جامد کل کروم

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسنیک کادمیوم
نقره منیزیوم
سرب روی
کادمیوم مس
کبالت منگنز
سلنیوم قلع
مولیبدن جیوه
آنتیموان بر
نیکل درصد خلوص NaCl
ارگانولپتیک ید در نمک
اجسام خارجی مواد نامحلول در اسید کلریدریک
رنگ ظاهری درصد مواد نامحلول در آب
بو عصاره آبی
حلالیت در آب طعم
آفت زنده اکراتوکسین
ویسکوزیته Ph عسل
آفلاتوکسینELISA اسیدیته عسل
آفلاتوکسین B1 قند احیا کننده عسل
ساکارز عسل
باقیمانده آفت کش ها نسبت فروکتوز به گلوکز عسل
هیستامین رطوبت عسل
زیرالنون فعالیت دیاستاز
رنگ های مصنوعی افزودنی هیدروکسی متیل فورفورال
کافئین خاکستر عسل
معادل های کره کاکائو هدایت الکتریکی عسل
مواد جامد بدون چربی مواد نا محلول در آب عسل
جستجوی کیفی جوش شیرین در نان قند کل عسل
فعالیت اوره آز پرولین

 

 

 

 

 

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
screen tagپشتیبانی
بستن
بستن