میکروبی

انجام آزمایشات میکروبی طبق جدول زیر

 

بررسی بار کلی میکروبی نمونه

شمارش کلی باکتری های هوازی مزوفیل(شمارش مزوفیلیک)
انتروباکتریاسه خانواده ای بزرگ از باکتری های گرم منفی است که به صورت طبیعی در روده انسان و حیوانات زندگی می کند . شناسایی یا شمارش انتروباكترياسه در مواد غذايي
شناسایی یا شمارش کلیفرم
مهمترین باکتری روده ای که شاخص آلودگی محصولات غذایی می باشد که از طریق ترشح سموم باعث ایجاد اسهال می گردد . شناسایی یا شمارش E.Coli
استاف اورئوس دارای سمی به نام انترتوکسین می باشد که در صورت بالا بودن این باکتری در مواد غذایی باعث مسمومیت شده و به دلیل تحریک گیرنده های عصبی اثر استفراغ آوری دارد . شناسایی یا شمارش استافيلوكوك های كواگولاز +
باکتری هایی هستند که با تولید سم انتروتوکسین باعث مسمومیت و ایجاد اسهال و از دست رفتن آب و الکترولیت های بدن می شود . این باکتری ها برای رشد به شرایط کاملا بی هوازی نیاز دارند . شناسایی یا شمارش كلستريديوم های احيا كننده سولفيت
شناسایی كلستريديوم پرفرنجس
بررسی وجود قارچ و یا اسپورهای آنها در مواد غذایی ، قارچ ها دیر رشد هستند و معمولا در طی ۳ تا ۵ روز تشکیل کلنی می دهند . شمارش كپك ها
شمارش مخمر ها
شناسایی سودوموناس آئروژینوزا
این باکتری نیز با تولید سم باعث ایجاد اسهال و استفراغ و در نتیجه مسمومیت غذایی می شود که معمولا در غذاهایی مانند برنج پخته و ظرف های حاوی گوشت و سس وجود دارد . شمارش باسيلوس سرئوس
عامل بوجود آمدن بیماری حصبه یا شبه حصبه می باشد . شناسایی سالمونلا
یکی از مهمترین باکتری های آلوده کننده آب و مواد غذایی می باشد که توسط ترشح سموم بر روده اثر گذاشته و ایجاد اسهال خونی می کند . شناسایی شیگلا
عامل ایجاد بیماری گوارشی می باشد . شناسایی یا شمارش انتروكوكوس ها
عامل بیماری وبا می باشد . شناسایی ویبریو کلرا
عامل بیماری های گوارشی می باشد . شناسایی ویبریو پاراهمولیتیکوس
این ارگانیسم ها قادر به تحمل غلظت بالای قند هستند . شمارش مخمر های اسموفیلیک
باکتری هایی هستند که در کنسروها رشد کرده و در شرایط بی هوازی و دمای ۳۵ تا۳۷ درجه قادر به رشد هستند. جداسازی باكتري هاي مزوفيل بي هوازي
باکتری هایی هستند که در کنسروها رشد کرده و در شرایط بی هوازی در درجه حرارت بالا قادر به رشد هستند . جداسازی باکتری های ترموفیل بی هوازی
باکتری هایی هستند که در غذاهای کنسروی رشد کرده و در شرایط هوازی و در درجه حرارت بالا قادر به رشد هستند . جداسازی باکتری های ترموفیل هوازی
عامل بوجود آوردن بیماری های گوارشی در انسان و تخریب محصولات غذایی هستند . شمارش باکتری های اسید لاکتیک
باکتری هایی که قادرند در محصولاتی که در یخچال نگهداری می شوند رشد کنند ، دمای مورد نیاز برای رشد آنها ۴ درجه سانتی گراد می باشد . شمارش باکتری های سرمادوست (سایکروفیل)
عامل ایجاد بیماری های گوارشی هستند . شمارش اسپورباكتري هاي گرمادوست هوازی
عامل ایجاد بیماری های گوارشی هستند . شمارش اسپورباكتري هاي گرمادوست بی هوازی
عامل ایجاد بیماری های گوارشی هستند . بررسي وجود تخم انگل در نمونه مواد غذايي
برای بررسی وجود ریسه های( حیف ) کپک در محصولاتی مانند رب گوجه و سس گوجه فرنگی صورت می گیرد . این بررسی به صورت میکروسکوپی می باشد. شناسايي و اندازه گيري ريسه هاي كپك
برای بررسی آلودگی هوای کارخانجات ، مراکز تولید غذا و بیمارستان ها انجام می گردد . پليت ارسالي
برای بررسی بهداشت فردی کارکنان کارخانجات و مراکز تولید غذا انجام می گردد . شناسایی استاف اورئوس Finger Test
برای بررسی بهداشت فردی کارکنان کارخانجات و مراکز تولید غذا انجام می گردد . شناسایی كليفرم Finger Test
برای بررسی بهداشت فردی کارکنان کارخانجات و مراکز تولید غذا انجام می گردد . شمارش تعداد كلني Finger Test
برای بررسی بهداشت فردی کارکنان کارخانجات و مراکز تولید غذا انجام می گردد . شناسایی E.Coli – Finger Test
پایش سطوح و ابزار
عامل ایجاد بیماری های گوارشی هستند . جستجوی لیستریامونوستیوژنز
عامل ایجاد بیماری های گوارشی هستند . جستجو کمپپیلو باکتر
عامل ایجاد بیماری های گوارشی هستند . جستجوی یرسینیا انتروکولیتیکا

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
1
سلام میتونم کمکتون کنم؟
میتونید مستقیما در واتسآپ در ارتباط باشید.
Powered by
screen tagجواب آزمایش و تیکت
بستن